A hivatalos zártkörű megnyitó

2017.07.08. - Hunguest Hotel Millennium - A megnyitó

Múlt héten volt szerencsém meghívást kapni a Szaunaclub új "Millennium DAY SPA"-jának hivatalos és egyben zártkörű ünnepélyes megnyitójára, melyet ezúton is köszönök.

14 órakor kezdődött, több felöntésen vettünk részt, ismert és ismeretlen, profi és amatőr mesterek csillogtatták tudásukat, nagyon jó hangulatban, igazán kellemesen, baráti vendégszeretetben telt a megnyitó.

A hely már ismeretes volt számomra, ezelőtt Szaunamester Endre volt a bérlő (beszámoló1, beszámoló2), így volt összehasonlítási alapom. A hely nem lett nagyobb, sajnos korlátozottak az adottságai, de amit lehetett, maximálisan kihoztak belőle a Clubbosok. A szauna szép új színt kapott, életem első fekete szaunájában izzadhattam, igazán exkluzív hatást kelt.

ok_szauna.JPG

A jakuzzi nem lett nagyobb, viszont sok pihenő széket kapott,

ok_jakuzzi.JPG

Az egyik öltöző amolyan "társalgós" terülj-terülj asztalkám szerepet kapott, nagyon ötletes.

ok_tarsalgo.JPG

A recepció helye megmaradt, és ebben a térben lett kialakítva a bolt, ahol mindenféle kisebb-nagyobb szaunás kelléket be lehet szerezni a szaunázás szerelmeseinek.

img_2369.JPG

Számomra Endre idejében is kedvelt helyszín volt, ide a nagy "falu" hangos zajától, a mindennapi mókuskeréktől kicsit el lehet bújni, kicsit fel lehet töltődni, kicsit úgy mindent lehet itt csinálni. Nagyon jó pihenési, relaxáló pont itt a városban.

Aki szeretne elvonulni, a nagy közösségi szaunás élményekből már kicsit elege van, annak nagyon ajánlott!

KÖSZÖNÖM!

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu