A hertelendi Varázs folytatódik

2016.12.09-10. Magyarhetelendi TermálfürdőMagyarhertelendSzaunaVarázs - Durucz Kriszta, Csaba Tünde, Bagó GáborPáldesz Ildikó, Németh Miklós DonátSzabó Zoltán

Első alkalommal meghirdetett publikus úticélom Magyarhertelendre a termálfürdőbe vezetett. Péntek estére mentünk, kicsit megkésve, de így is 2 szauna programra sikerült beülnünk, melyeket Bagó Gábor celebrált, nagy örömünkre. 23 óra után nem sokkal távoztunk. Másnap reggel, a környéket felfedeztük, sétáltunk, kirándultunk, s jóllakottan 14 órás programra meg is érkeztünk a szaunaparkba.

A SzaunaVarázs a tavalyi szaunanyitó folytatása. Előtte nap már regisztráltunk, előre 4 programra lehetett, a nap folyamán minden ceremónia előtt fél órával a még szabad helyekre rá lehetett repülni, ami részünkről meg is történt, szerencsére a nap folyamán egy programról sem maradtunk le, sikerült mind a tízet végigülni.

Az Endorfin szauna és környéke teljesen elkészült, nagyon hangulatos kertet, napozót, teraszt kapott. Nagyon természetközeli az egész, érdemes lehet ide akár tavasszal, nyáron is ellátogatni bikini mentes barnulásért. :)

img_8360_ok.JPG

A helyi erőt Kriszta, Tündy és Gábor képviselte, a közös "mikulásos" felöntésük úgy gondolom mindenki számára emlékezetes pillanatokat okozott.

Tündy, Kandúros, Gábor Races programja, mint mindig, a helyiek nagy kedvencei, melyeket méltón meg is tapsoltak.

img_8362_ok.JPG

Vendégként Donátot tisztelhettük, aki első alkalommal látogatott el az Endorfin színházba, nem kis sikert aratva magának. A Rod Stewart egy relaxos programja, első alkalommal mutatta be. A PapRock előadása a "villámrázást" követően robbant csak igazán, Donáttól olyat láthattunk, mint még soha, igazán magát adta, mindenféle félelem nélkül, megkaptuk a "Rockot".

Dikó, akiben nem lehet csalódni, a Baraka felöntésével hozta közelebb az embert a természethez. A Western Pub már egy pörgősebb, kocsmásabb, "mocskosabb" programja, mellyel nem kisebb sikert aratott.

Zoli hozta számomra, s úgy gondolom sokunk számára az igazi meglepetést, egy igazán full relax programot, ahol Ő egy szót sem szólt, nah ez aztán durva volt, hogy Ő, aki az igazi „showman”, egy betű sem hagyja el a száját. A program remek és ütős volt. A "hajrá fiatalok" is szintén új programja, mely a tőle elvárt, s megszokott dilis, mulatságos, vicces és nagyon-nagyon erős felöntés.

img_8361_ok.JPG

Dikó&Zoli finálé egy táncos éneklős darab volt, melyben jól láthatóan mindketten jól érezték magukat, ezáltal a közönség is megkapta mindazt a sok jó és erős lecsapást amiért mindannyian mentünk erre a napra.

Köszönöm Termálfürdőnek, hogy van! Köszönöm, hogy teszi mindazt a sok jót ahogyan fejlődik és barátságos hozzáállását a vendégekhez!

Köszönöm a SzaunaMestereknek, hogy vannak! és adják amit adnak!, nekünk, vendégeknek!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Iratkozz fel hírlevélre, küldd el, neved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT. A feliratkozók között havonta SzaunaSapkát sorsolok ki!

Észrevételed, mondandód van, írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj...

Facebook G+ Instagram YouTube