Relax7köznapok

2017.05.15 és 17. - Bükfürdő - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - Relax7köznapok - Jakab Klaudia, Ribák Alexandra, Maróti Adél, Szekér Enikő, Varga Gábor, Vajda Krisztián

img_1243.JPG

Végre, végre, végre... Nekem is volt szerencsém az oly "hírhedt", elhíresült bükfürdői szaunavilághoz, s ráadásul nem is egy, hanem kettő teljes napot tudtam ott tölteni. Nem akármilyen napokat, hiszen a születésnapom is beleesett, ezzel kedvesem lepett meg, amit itt is HÁLÁSAN KÖSZÖNÖK Neki.

img_1250.JPG

Hétfőt és szerdát választottuk, jól is tettük, hiszen így a teljes személyzetet is meg tudtuk ismerni.  Hétfőn; Adél, Enikő és Krisztián, szerdán; Klaudia, Szandra és Gábor kényeztettek bennünket. Hétfőn a teljes komplexumot feltérképeztük egy fullos belépővel, szerdára már csak szaunás jegyet vettünk, igen, lehet külön csak III. zónába váltani belépőt. 

img_1254.JPG

Hétfőn meglepődve láttuk, hogy a termál teljesen tele van. Nagy területen helyezkedik el a komplexum, a termálhoz külön 3 részből álló pihenőház kapcsolódik ami számomra kellemes meglepetés volt, ilyet még itthon nem láttam, meg persze mást se, de ez még odébb van...:) Tehát a fürdő strandként is üzemel, nem csak zárt, nyitott medencék is vannak. Magába a létesítménybe több oldalról, több bejáraton keresztül is be lehet jönni érdemes megjegyezni merre parkoltunk le mert nem biztos hogy ott jövünk majd ki is. :)

2011-ben épült a fürdőhöz az új élménymedencés részleg, mely csúszdákat is tartalmaz. Nem estek túlzásba, kedves, hangulatos, nagyon barátságos méretű és adottságú terület ez. Itt nem tolakodtak a vendégek. A fő bevételt a nagy termál szekció hozza, a fizetőképes kereslet ott lelhető...:)

img_1341.JPG

Az élményrészleggel együtt épült meg és került átadásra a szaunavilág, amely méreteit tekintve szintén nem egy óriási, de a hely igényeit maximálisan kielégíti, s ráadásul, a nyugati kultúrának maximálisan eleget téve, az egészséges, helyes szaunázási szabályok betartása mellett üzemel. NEM időszakosan, NEM napszakosan, Hanem  a TELJES nyitvatartás ideje alatt, minden nap! "ÉljenÉljen!"

img_1272.JPG

Számomra meglepő volt, hogy többségében magyarok tartózkodtak itt, bár ez lehet a hétfő/szerdának tudható be. A szaunakomplexumban minden megtalálható, minden féle-fajta kabin ami csak szem-szájnak ingere lehet. Amit hiányoltam, az a büfé, sajnos a szaunavilágon kívül lehetett csak enni-inni.

img_1346.JPG

A szaunavilághoz kinti medence, hangulatos kettő kinti kert és tetőkert is tartozik, a kinti területek nagysága már már szinte zavaróan nagy és sok, ellentétben a benti pihenők számával. Viszont a pihenésre, relaxációra odafigyelnek, csend és kellemes illat mindenhol, extra pihenő boxok is vannak,amik nagyon dizájnosak.

img_1270.JPG

Az udvaron át a medencén túl található a kinti két szauna, melyből az egyikben tartják a felöntéseket.1 nap 6 felöntés van az első és az utolsó ingyenes, a közte lévők bőrápolósak, s 400 HUF az ár.

img_1342.JPG

Helyi mesterek mind nagyon kedvesek, vendégszeretőek. Adél erős legyezése, Enikő első bevetése, Szandra ügyes technikája és szuper zenéi, Krisztián tapasztalata, Gábor végső erős felöntése mind-mind kellemes maradandó élményt adtak. 

img_1344.JPG

Klaudiát külön említeném, Ő az a csapatból, aki idén először indult a Bajnokságon, ahol 3. helyezést ért el, gratulálok hozzá. Rajta maximálisan látszott a profizmus, a tájékoztatás, a higiénia, a technika mind legyezés, mint pedig a kályhára locsolás terén. Zenére, ritmusra, fordult, pördült. Tessék a többieknek is mutatni a dolgokat, és tessék menni jövőre is, és a WM-re is. :)

Összességében Magyarország LegLegLeg...Legprofibb, Legmodernebb, Legdizájnosabb szaunavilága, maximálisan felkészült és kedves személyzettel.

Nagyon Szépen Köszönjük a Sok Szép Élményt! Biztosan visszatérünk! :) 

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd el, neved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu