Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság

Hol volt, hol nem volt…:) Párom és én úgy döntöttünk, hogy szombati napunkat a Magyarhertelendi Szaunamester Bajnokságon és az azt követő esti „szauna party”-ban töltjük.

Na de ne rohanjunk ennyire előre. Magyarhertelenden először jártunk, így terepszemlével kezdtük 2 db viszonylag nagy élmény termál medencével egy kisebb forró termálvizes és egy kis sarokban lévő gyerekmedencével rendelkezik a fürdő részleg. A szauna részleg igen pazar, még nem jártam ekkora szauna parkkal rendelkező fürdőben. 2 szekció van egy fürdőruhás és egy fürdőruha mentes, mindkét fél ugyan annyi szaunával, pihenővel, merülővel, hideg vizes dézsával rendelkezik, mondhatni tükörképe az egyik a másiknak. Így mindkét tábor megtalálja a maga szaunáját…:)

 

Mi kimondottan a verseny miatt mentünk, így 4 felöntésre neveztünk be. Első választásunk Szabó Zoltánéra esett a Pokol Rock elnevezésű showt volt szerencsénk megnézni, átélni. Sok jót hallottunk róla, csalódás zéró, aki tudja és teheti ne hagyja ki! Ezt követően Rizsányi Zoltán S.P.Q.R. – Róma hatalma műsorához volt szerencsénk, sajnos róla még nem hallottunk semmit, valószínűleg még a mesterség elején tarthat, ígéretes tehetség. Durucz Krisztina Szicíliai nyár előadására váltott jegyünkért is azt kaptuk amit egy versenyen illik. igaz kicsit nehéz helyzetbe került, mivel 2 kályha közű csak az egyik üzemelt megfelelően. Utolsó versenyelőadásunk Fáskerti Ritáé, Tiroli hegyek közt volt. Előadása szépen felépített élményben és extrákban gazdag volt. Méltó befejezése volt a délutánunknak, élményben gazdagon tértünk kis pihenőnkre, szállásunkra.

Az este 8 órakor kezdődött, némi csalódással indult, melyet nagyon hamar korrigált is a fürdő, melyért ez úton is gratulálok! Úgy festett, hogy mindössze 6 felöntés lesz 20-24 óráig, melyet összesen 7 mester tartott volna, melyekre a helyek többsége 20:10-kor el is kelt. Ám ezt a nagy igényt a fürdő hamar észrevette és 2 szaunában párhuzamosan indultak a jobbnál jobb felöntések. Az est folyamán szintén 4 előadásban részesültünk, s itt már a versenyzőkön láthatóan felszabadultabbak voltak (vizsgadrukk mentesek:)). Volt szerencsénk Zsebedics Tibor remek „UV party”-jához, Végh Sándor „Tüzes levegős” bulijához, Sün (Gujka Ferenc) „mézes mázos” felöntéséhez és végül, de nem utolsó sorban egy „páros discos partyban” részesültünk Fáskerti Rita és Bagó Gábor személyében!

KÖSZÖNJÜK az ÉLMÉNYT!

2014 verseny élmény Szabó Zoli Rizsányi Zoltán Durucz Krisztina Fáskerti Rita Zsebedics Tibor Végh Sándor Gujka Ferenc Bagó Gábor Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Magyarhertelendi Termálfürdő magyarhertelend

Érdemes a rendezvényre időben érkezni, mivel minden felöntésen „kuponnal” lehet részt venni, így elkerülhető a várakozás, sorban állás, bejutok, vagy nem jutok elfelejthető.
A rendezvény szombati napja vendégként nagyon élvezhető volt, fennakadás káosz nélkül zajlott minden!
Először vettünk részt ilyen verseny rendezvényen, de már most tudom, hogy nem utoljára! Csak ajánlani tudom!

Ez ki kell próbálni, a versenyszámokat át kell élni! Az estét meg kell élni! :)