Lifestyle Hotel Mátra****superior - Mátra

2015.06.26-27. (péntek -szombat)

Lifestyle Hotel Mátra****superior - Mátra

Hétvégén volt szerencsém a hotelben tölteni pár napot, s így szauna ceremóniájukat is kipróbálni. Péntek, szombaton 2-2 felöntést tartanak, a többi napon 1 van. Fanatikusként, péntek szombat mindkét felöntésre becsekkoltunk.

1 felöntés 700 Ft, mindegyik után, hol limonádé, hol sör, hol csokis itóka járt, a megfelelő ceremóniát követően ahhoz kapcsolódóan. Pénteken Csontos Kornélia csapta nekünk a szelet, itt szerencsénk volt, csak 2 en voltunk, így élvezhettük a dolgot teljesen textilmentesen. Egy aromás-sós felöntés és ezt követően a gőzben egy csoki mámor. :) 

Másnap Boricseva Natalija kaptunk egy sörös felöntést, majd egy mézes kényeztetésben volt részünk. Megtudtuk a hölgyektől, mivel a szauna világ nincs elkerítve, így a gyerekek is járkálhatnak, be-be nézhetnek, így a fürdőruha-mentesség nem engedélyezett, természetesen törölközővel lehet, de nem fedetlen testtel. Erre a célra van a hotelnek egy külön fenntartott naturista részlege, de ezt nem fűtik állandó jelleggel, külön kérésre „gyújtják” be a helyiséget.

Mindkét nap nagyon jól ereztük magunkat, lazításra, relaxálásra kitűnő a hely!

Néhány képet csatolok, 4 kabin van, 2 medence, és egy gyermek részleg.

 

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna