Halloween-i élménymedencés szaunás ”borzongás”

2015.10.30. péntek 20:00-02:00 - Lukács Fürdő -  Budapest – Sauna Party – Herman Melitta – Becsei Péter – Juhász Sanyi - Peringer Tibor – Tamás „the Celtic”

Pont egy hete volt, hogy külföldön járt "A" magyar delegáció a Sauna WM-en, s ott több sikeres produkciót is előadtak, melyből egy előadást itthon a Lukácsban lehetett megtekinteni, így több se kellett nekem, tudtam, hogy muszáj mennem…

 

A nyitó rendezvényükön voltam, ami nekem megtetszett, igazi buli hangulatot csaptak a szaunákban és körülöttük.

Sauna WM Lukács Fürdő  Budapest Sauna Party Herman Melitta  Becsei Péter Juhász Sanyi Peringer Tibor Tamás „the Celtic” Tamás „the Celtic” szaunamester

Szervezettség az első alkalomhoz képest nagyon sokat fejlődött, persze mindig van min javítani és csiszolni. A wellness szauna kályhája sajnos most is idő előtt feladta a dolgot, de ez egyikünk kedvét sem szegte.

11 plusz, ráadás 1 felöntésen sikerült részt vennem többedmagammal, a keménymag befogadott, s együtt küzdöttük végig magunkat, a jobbnál jobb előadásokon.

Kiszeretnék emelni, egy kellemes meglepetést, új mesterként debütált az esten Juhász Sanyi, kinek felöntése igen erős, hatásos, s olykor kegyetlenül durván jó volt, nekem maximálisan nagyot ütött.

Amadeus (Tamás), akiért nem hagytam volna ki az estet, nagyot szólt. Itt tennék egy kis kitérőt, megjegyzést. Nem tudom minek volt köszönhető, csak sejteni tudom, hogy a külföldön szerzett tapasztalatok, látottak... Az, amit ott láttunk tőle, az maximálisan összerakott, összeszedett, minden mozdulat a zenével együtt volt teljes. Minden ütemnek megvolt a mozdulata és így fordítva. Régen láttam így együtt mozogni valakit a zenével, jó volt látni egy igazán összerakott összeszedett „előadást”. Ez úton is Gratulálok!

Sauna WM Lukács Fürdő  Budapest Sauna Party Herman Melitta  Becsei Péter Juhász Sanyi Peringer Tibor Tamás „the Celtic” Tamás „the Celtic” szaunamester

Természetesen a többiek is szuper felöntéseket tartottak az adott körülményekhez képest. Itt jegyezném meg azt, hogy szuper, hogy textilmentes, persze, itt, is mint a legtöbb helyen mindig akadnak renitens szabályszegők. Őket nehéz kiszúrni, ha mégis, s ha szóvá teszi az ember, akkor pedig háborodik… Sebaj, előbb, utóbb sok lúd, disznót győz…:P

Ami változás volt még az első látogatásomhoz képest, hogy az élménymedence üzemelt, s 22:00-tól úgy használtuk, ahogy akartuk, ki fürdőruhában ki anélkül. Természetesen a javasolt viselet az Ádámkosztüm.

A hely sajnos bizonyos adottságokkal rendelkezik, amin nem lehet változtatni, Ehhez képest úgy gondolom, hogy egy nagyon jó, kellemes, vidám péntek éjszakát tudhatunk magunk mögött.

A medencének is, és a jó programoknak is köszönhetően, erősen elgondolkodtató.... Ha egy péntek esti „tivornyázást” terveznék, minden bizonnyal sokkal hasznosabb és élménydúsabb a Lukácsba menni péntek éjszaka…:)

 

 

Még több infó, még több szaunás élmény, még több...szaunáSOK

dr.szauna