Szilveszteri "AfterParty", avagy hogyan gyógyítsuk a macskajajt…

2016.01.01. péntek 20:00-04:00 - Lukács Fürdő -  Budapest – Sauna Party – A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA.– Herman Melitta – Sinka Bernadett – Juhász Sanyi - Peringer Tibor – Tamás „the Celtic”

Egész nyugodtan mondhatom, hogy aznaposan sikerült mennem a Lukácsba, mindenképpen szerettem volna - így nem volt választásom :) -  az év első napját szaunában tölteni, s ez sikerült is.

 

 Lukács Fürdő Budapest Sauna Party A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA Herman Melitta Sinka Bernadett Juhász Sanyi Peringer Tibor Tamás „the Celtic” élmény 2016

Sok „warm up” infót kaptunk a rajongói oldalon, a szanamesterek igazi különleges-, rendhagyó esttel készültek, hosszabb nyitvatartás, tánc, zene, tűzzsonglőr, vacsora.... Otthonaikban mindenki kuktálkodott, készültek már napok óta a finomságok, melyekkel minket láttak vendégül, 22:30 után nem sokkal. A korhelyleves nagyon kellett, az gyógyított meg 23 órára, így azt követően már nagyon bírtam a szaunázást… :) Kanyarodjunk  vissza az elejére, kicsit megkésve, nem sokkal 20:00 után értünk be, s a felkészült társaságunk (excell táblázattal, programok teljes listájával), jó pár programra már ekkor nem kapott helyet. :( Nagyon sok volt most a vendég, köszönhető ez az újévi „magyaros” szokásnak, „újév első napján fürdőbe kell menni!”. :) Nah, de sebaj, menet közben új programok kerültek kiírásra. A tervezett „2-kor vége a szaunázásnak, csak a buli lesz” is bedőlt, mivel 2 után is voltak még kívánság felöntések… Volt tűzzsonglőr,  Molnár Hajnalka személyében, akit már két (1 és 2) posztomban is említettem. Szaunamesterként is jeleskedett, viszont itt most a tűzé volt a főszerep, amit nagyon profi módon adott elő. Az esten új szaunamester is debütált, Bernadett, aki igen tehetséges, s szerintem rövid időn belül a közönség kedvencévé nőheti ki magát. Az est nagyon jó hangulatban telt, igazán kitettek magukért a szervezők és segédeik.

 Lukács Fürdő Budapest Sauna Party A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA Herman Melitta Sinka Bernadett Juhász Sanyi Peringer Tibor Tamás „the Celtic” élmény 2016

Aki lemaradt, az sajnálhatja… Bízok benne, jövőre nem elsején, hanem szilveszter éjjelén is élvezhetjük majd a helyes szaunázás örömeit.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több...szaunáSOK

dr.szauna