Facebook Marketing 01

Feltűnt már neked is? Ha betetszikelsz/belikeolsz, egy oldalt annak posztjait csak egy bizonyos ideig látod, s egy idő után már nem jelenik meg a hírfolyamodban. Ennek elsősorban az az oka, hogy nem vagy aktív, nem tetszikelsz/likeolsz, nem kommentelsz, egyszerűen passzív „megfigyelője” vagy, ezért szelektál a Facebook és csak azon ismerőseid, rajongói oldalad hírei, dolgai jelennek meg, ahol aktív vagy.

Ez ellen tehetsz, ha van olyan oldal, aminek az aktivitásáról mindenképpen tudni akarsz, akkor az alábbi beállítási útmutató nagy segítségedre lesz. Elég csak az egyik felületen (web! vagy applikáció!) beállítani, automatikusan beállításra kerül arra is, amin nem végezted el!

 

WEB-en:

Keresd fel a kiválasztott oldalt, ott a „Kedveled”/”Liked” gombra vidd az egér mutatóját (kurzort - a képen, piros nyílheggyel jelölve!), lehullik egy menü:

A HÍRFOLYAMODBAN: „Megjelenítés elsőként”-re tedd át a pipát (a képen, piros nyílheggyel jelölve!).

ÉRTESÍTÉSEK: „Bekapcsolva”-hoz tedd a pipát (a képen, piros nyílheggyel jelölve!)

1.png

 

APPLIKÁCIÓ-ban:

Keresd fel a kiválasztott oldalt. Jobb oldalt felül "3 db pontot találsz", koppints rá, majd a felugró menüben a "Notifications"-t válaszd, azt követően pedig mindent pipálj be!

m1_ok.jpg

Ezzel a beállítással már biztosan nem maradsz le a kedvenc oldalad tevékenységeiről!

Köszönöm a figyelmet!

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Iratkozz fel hírlevélre, küldd el, neved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT. A feliratkozók között havonta SzaunaSapkát sorsolok ki!

Észrevételed, mondandód van, írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj...

Facebook G+ Instagram YouTube