Ms. Kanada itthon csapta a szelet

2018.01.12. - Normafa - Kanada Est - Lívia Evergreen (ex Barabás Lívia)

Amikor észrevettem a kiírást, hogy jön Lívi haza, és tart estet, nem volt kérdés, hogy megyek-e...

Gondoltam mindkét napra becsekkolok, végül úgy döntöttem nem veszem el mástól a lehetőséget, hiszen Lívinek nagy rajongói tábora van/volt itthon, aki szeretne tudjon menni hozzá. Nagy várakozással vártam, hogy újra érezhessem Lívi forróságát, újra átélhessem a legendás "esteket", melyek azóta is hiányoznak és hihetetlen nagy űrt hagyott maga mögött.

normafa-est-002.JPGforrás: dr.Szauna

18:30-ra volt az első program meghirdetve, idő előtt 18 órára meg is érkeztünk, jó volt újra személyesen élőben látni A Legendás SzaunaMestert. 

Lencsevégre is kaptam...:)

dr-szauna-livia-evergreen-001.JPGLívia Evergreen
forrás: dr.Szauna 

Első felöntés 100% Kanada névre hallgatott, melyen mindenféle kanadai finomságot kóstolhattunk meg, a füstös juharszirupos gofrit tudtuk leöblíteni a tőzegáfonyás teával, stílusosan kanadaiasan, az illatok is saját keverésűek voltak, Kanadát idézte mindegyik.

Második felvonásnak sós áfonyakivonatos kanadai peelinget kaptunk, melytől úgy néztünk ki, mint akik véres küzdelmet folytattak a kanadai rémmel, piros foltokat szereztünk az áfonyától...

Harmadik "örökzöld" programban Lívi próbálta relaxosra terelni a vonalat, magából adva ezáltal a közönségnek, de mi annyira nem tudtunk arra koncentrálni, hogy most nyugi, hiszen a vendégsereg folyton szóval tartotta Őt. Itt gyógynövényes mézet kaptunk, melynek színe, na?? Igen, zöld volt..:)

Végül a retro sem maradhatott ki, "retro mixével" végleg a pokol legmélyebb bugyraiba küldött minket a hazalátogató magyar, sokak által nagyon szeretett mester: Barabás Lívia.

normafa-est-001.jpgforrás: Lívia Evergreen

A helyről nem írnék, már sokszor írtam milyen, sajnos mióta nem lehet levegőre menni, nagyon oxigénhiányos a helyiség. Az ár-érték arány viszont nagyon jó.

Telt házzal ment az est, nem csoda, a 18 hely, pár óra alatt betelt. Lívinek folyamatosan tettük fel a kérdéseket, látszott rajta, hogy örül nekünk, hiszen mi is nagyon örültünk annak, hogy újra nekünk csapja a szelet!

Az est nem az új "trendeknek" megfelelően telt, nem volt itt legyezéstechnika, nem volt itt jéggolyó, nem volt itt természetes vagy mesterséges, mégis MINDENT megkaptunk amire 2 éve vártunk, mégis mindenki egytől egyig jól érezte magát, és égtünk, mint a szén, és jó volt.

Este 9 után, úgy vélem mindenki olyan élménnyel mehetett haza, amit már itthon régen nem kaptunk meg, és úgy vélem ismét csak jó év múlva Lívitől fogjuk csak megkapni ...

Hálásan Köszönöm az élményeket! Bízom benne, nem kell újabb 2 évet várni RÁD!

dr.Szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok KLIKK!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!

SzaunaZóna.hu | szaunáSOK.hu

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook G+ Instagram YouTube