Galeriusban jártam, Délipartot láttam...:)

2016.11.06. - Siófok - Galerius Fürdő - Szaunamester Délipart

Idejét nem tudom, mióta terveztem, hogy Istvánt egyszer a Galeriusban meglátogatom, mint szaunás.

Most, végre hosszú idő után eljött a pillanat. Tavaly nyáron volt szerencsém, István idegenvezetésével a fürdőt már bejárni itt olvashatod újra az akkori gondoltaim. Így ettől most eltekintenék. 

A textilmentes rész az alagsorban található, persze mondanom se kell, mikor fürdőruhás, na mikor? Pont akkor, mikor ott járunk, és miért, mert a fürdőgatyás részben a finn szauna ajtaja eltörött. Kár, és nagyon sajnálatos, hogy ha fent baj van, akkor lent helyreáll a "régi" rendszer - egy lépést előre, kettőt hátra - ez úgy gondolom hosszútávon nem a megfelelő irány, persze nem az én tisztem ezt minősíteni.

3 felöntés volt hirdetve, +1 ráadást kaptunk az éppen előttünk debütáló új szaunamestertől (Lévai Gábor), aki igazán ügyesen mutatkozott be, szövegével mindenképpen belopta magát a szaunázók szívébe! 

img_7839.JPG

István a tőle elvárt profizmussal csapta nekünk a szelet, összerakott mozgása, legyezéstechnikája. Relaxos felöntéseiben nem csalódtunk, fokozatosan emelte a kabin páratartalmát ezáltal hőérzetünk is nőt, mindegyik végére bedurvult, talán az utolsó volt a legkeményebb, olyan jó magyaros, "ahogymiszeretjük", hogy azt már nem bírjuk. :) Istvánhoz még menni kell, hiszen a relax felöntések koronázatlan Királya!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Szeretnél hírt adni magadról, ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj...

Facebook G+ Instagram YouTube