Laza péntek este Ráckevén

2018.01.19. - AquaLand - Ráckeve - Finn Szauna Est - Gujka "Süni" Ferenc, Fabula János

Jó rég volt már mikor erre jártam, ennek okán úgy döntöttem, hogy a péntek estémet Ráckevén töltöm, aminek egy percét sem bántam meg.

Korábban érkeztünk, így még nem lehetett becsekkolni, így a büfében várakoztunk, ahol Süni üdvözölt minket nagy szeretettel, Janó is megérkezett hasonlóan köszöntve minket, majd sok régi kedves ismerős is megjelent, kikkel szintén nagy örömmel üdvözöltük egymást. Jól esik az embernek, amikor őszinte örömmel üdvözlik. Természetesen, mi is nagyon örültünk a rég nem látott kedves barátoknak!

rackeve-aqualand-hordo-szauna.jpgBio Szauna (Hordó Szauna)
forrás: http://www.aqua-land.hu

A VitálZóna itt folyamatos megújulásban van, mindig van egy olyan szeglete, ami számomra új vagy felújított, sajnos nem tudok elég rendszeresen lejárni ide. Most ami számomra újdonság volt, a nagyon kicsi szauna átalakult hordó (bio szaunává), ami egy csillagos égboltot is kapott, továbbá a kinti kis termál medence megnagyobbodott, mégpedig a merülőmedence nagyságával, ami egyelőre építés alatt van, információim szerint, mármint a merülő. A mester szauna oldalában található pihenő, ami valljuk be nem igazán volt ott kihasználva, szintén át lett alakítva, igen hangulatos infra kabinná és egy sószobává.

rackeve-aqualand-mester-szauna.jpgMester Szauna
forrás: http://www.aqua-land.hu

Számomra a mester szaunának itt valami szuper hangulata van, ide érdemes egyszer elmennie az embernek, hogy megnézze, hogy belőle mit vált ki egy ilyen szauna.

20:30-tól félóránként, felváltva tartottak a mesterek felöntéseket, a menetrend mindkettőjüknél hasonló volt, kezdtük sóssal, majd jött a mézes, majd a sörös-pálinkás-jeges kombó, és végül a csokis a gőzben.

finn-szauna-est_rackeve.jpgforrás: Facebook

Már kezdésre sokan lettek, a folytatásra pedig még többen, mióta a nagy szauna megvan, lényegesen többen tudják élvezni a helyi és vendég mesterek szeretetét, ez valahol jó és valahol nem, néha kicsit zsúfoltnak éreztem a helyzetet, ám szerencsére a hely varázsa, hangulata mindezt hamar el tudta feledtetni.

Janó és Süni az est folyamán kedvesen csipkelődtek egymással, a vendégekkel, mely jó hangulatot teremtett mindegyik felöntésen, kaptunk hideget (jeges-vizes nyakon öntést Sünitől a szaunában, egyik nagy kedvencem, amit sajnos már egyre kevesebb helyen kap meg a vendég) és meleget (igazi forróságot Janótól, aminek én a végét már a kinti friss levegőről néztem végig). :)

Jajj, amíg el nem felejtem, sehol nem láttam még olyan kívánatos, szép és sokféle gyümölcsöt tartalmazó tálat, mint amilyet itt kap a vendégsereg!

Fergeteges hangulatot teremtett mindkét mester a szaunában, borzasztóan jó lecsapásokat és poénokat kaptunk az est folyamán. Igazi kikapcsolódást, feltöltődést kaptunk!

 

Ha még nem jártál Ráckevén, akkor érdemes elmenned, ha szereted;

- a hangulatos, barátságos szaunákat és a többit... (VitálZóna)
- a király gyümölcstálat
- a klasszikus felöntéseket

Ne menj pénteken ha;

- nem bírod a pucér emberek látványát,
- ha nem szereted, ha égető forróság uralkodik a szaunapad felső szintjén.

Hálásan köszönöm az élményt!

dr.Szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok KLIKK!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!

SzaunaZóna.hu | szaunáSOK.hu

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook G+ Instagram YouTube