Szauna, Brüsszel, WM, várakozások...SATAMA

Kíváncsi voltam, hát megkérdeztem, ki hogyan élte meg az Aufguss WM itthoni és brüsszeli fordulóját, ki hogyan készül és mit vár a Satamától... így megkérdeztem a kijutókat.... Farkas Evelint, Szép Boglárkát, Végh Tímeát és Bagó Gábort.

Rövid áttekintés, nyáron Szentendrén volt a hazai WM kvalifikációs forduló, ahol Evelin kvalifikálta magát a VB-re, Gáborral alkotott párosával pedig a VB előfordulójára Brüsszelbe, ahol ötödikként tovább tudtak jutni némi szerencsével a VB-re. Bogi, többszörös szerencsével Fédra helyett és egy ország visszalépését követően tudott kimenni a Relegion Roundra, ahol a 7. helyet szerezte meg az egyéni indulók között. Nagyon szép teljesítmény mindenkitől, gratulálok Mindnyájatoknak, Hajrá Hajrá, Ria, Ria.... a Satamában 

A Brüsszelben jártak mind egyöntetűen azt írták nekem megkérdezésemre, hogy az itthoni és az ottani forduló között talán a szabályok erősebb betartása az ami különbözött. A mesterek között ott is mint itthon "család feeling" a jellemző, úgy váltak el mindenkitől, hogy "a WM-en találkozunk..."! Továbbá az itthoni közönséget kiemelték, sokkal családiasabb itthon a "banda" :)

aufguss-wm-2016-titelbild.png

Evelin és Gábor mindennap munka után gyakorol, csiszolják a programot, mentoraiknak Ritának és Manfrednak sokat köszönhetnek. Timi és Bogi elmondásuk szerint alapból összeszokott páros, hasonló mozgással kartechnikával megáldottak, így nekik az eszközök helyére, mit hova raknak kell majd figyelniük.

Mindenki izgul, de ez a jó izgulás, mindenki várja már a találkozást régi barátokkal, várja, kivel köthet új ismeretségeket, s kitől mit tanulhat el amit számunkra itthon mielőbb be tud majd mutatni.

 

A megmérettetés MA kezdődik,
Sok Sikert Két Párosunknak - Timi&Bogi, Evelin&Gábor - és
Egyéni Indulónknak Evelinnek! Hajrááááááá....!!!!!

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Szeretnél hírt adni magadról, ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj...

Facebook G+ Instagram YouTube