Mit vársz a 2016/2017-es szezontól? - Mivel készülsz 2016/2017-es szezonra? - 04

A szezonos kérdésem utolsó részéhez érkeztünk. Kit, ha nem , az ország férfi szaunamesterei közül, az Aufguss WM hazai fordulóján a legjobb helyezést elérő Németh Mikós Donátot (Székesfehérvár) és a mórahalmi Ótott-Kovács Szabolcsot (Mórahalom) kérdeztem.

Szabolcs:

"Lassan beindul a szauna szezon, Mórahalmon kollégáimmal egyre színesebb és élvezetesebb programokat produkálunk. Vendégeinkre igen nagy figyelemmel vagyunk és próbáljuk minden igényüket kielégíteni... A szezonra több programmal is készülök, lesz közötte páros illetve 3-as program is.... Már a szeptemberi hónap forgalmán is látszódott, hogy mozgalmas szezonunk van/lesz és egyre többen érdeklődnek a szaunázás iránt!"

otott-kovacs_szabolcs.jpg

Szuper, valóban jó hely Mórahalom, és meglepően sokan is vannak.

 

Donát:

"Egyre több vendéget várok, akikkel megismertethetem az egészséges szaunázás előnyeit és folyamatát.... Szeretnék új szolgáltatásokat bevinni a fürdőbe pl: jóga, gyógytorna, aquarelax. Új és még látványosabb szaunaprogramokkal készülök. Tovább szervezem az Árpád Fürdő szauna estjeit egy nagyon jó kis törzsvendégekből álló csapattal és a fürdő vezetőség segítségével. Szeretnék idén is a versenyeken elindulni és minél több magyarországi fürdőbe/szaunába eljutni, egy-két külföldi fürdőbe is. A célom az idén a tanulás, tanulás és sok-sok gyakorlás. Mellette fejlesztem még a virgácsmesteri tudásomat és kutatom a természetes szaunázáshoz kapcsolódó gyógynövény főzeteket és bőrápolási lehetőségeket!"

nemeth_miklosdonat.jpg

Ez igen, tanulás tanulás tanulás, sok kitartást hozzá!

Hasonló cikk az év folyamán bármikor feltűnhet, ha szeretnél te is kérdezni mestereinktől, kíváncsi vagy valamire, írd meg nekem, felteszem! :) Klikk IDE!

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Szeretnél hírt adni magadról, ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj...

Facebook G+ Instagram YouTube