Csizmás, a kandúr, a Lukácsban járt

2016.11.25. - Budapest - Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda - SaunaParty - Csaba Tünde, Steierlein DóraSinka BernadettPeringer Tibor, Bajor Péter

Pénteken Lukácsban jártam, Tomb Raidert is láttam....:)

Csaba Tünde volt az est vendége, a magyarhertelendi szaunamester jól befűtött nekünk. A szünetekben a vendégek csodájára jártak legyezéstechnikájának, melyet igazán csak a szaunán kívül tudott megmutatni nekünk. 4 programot hozott, Helló Ireland, Csizmás, a kandúr, Tomb Raider és Hungaricumot, melyből már az utolsóra nem maradt energiám, ám biztosra veszem nem kisebb sikerrel tette azt, mint az előzőeket. Érdemes ellátogatni Magyarhertelendre, akár egyénileg, akár december 9-11-én a SaunaTours keretein belül, megnézni Őt és kollégáit, hazai pályán!

2_ok.jpg

Az est meglepetése számomra Dóra volt, 1 hónapja ragadta meg a törölköző végét. Már most látszik, hogy rövid időn belül néhány szaunamesterünket kenterbe fogja verni. Hajrá, hajrá, jó az irány, csak így tovább! :)

Az estről nem hiányozhatott a zsíros- és libatöpörtyűs  kenyér sem.

1_ok.jpg

Egy lazulós, laza péntek estének, még mindig tökéletes megoldás a SaunaParty!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj...

Facebook G+ Instagram YouTube