Tűz, Víz, Föld, Levegő, 4LM "party"

2017.04.08. - Budapest - Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda - SaunaParty - Steierlein Dóra, Dombó Diána, Becsei PéterPeringer Tibor, Bajor Péter

Péntek lévén, esti elfoglaltságomat követően nem sokkal 22 óra előtt meg is érkeztem a sauna partyra. Gyorsan még a maradék helyekre, jegyekre lecsaptam... :)

sauna_party_4lm.jpg

forrás: sauna party, facebook

Az est 4LM (négy elem) jegyében telt, tűz, víz, föld, levegő. Volt olyan program, ahol a jéggömbben égett a tűz, volt hol friss levegő illatát kaptuk, szellőztetés jegyében. Zene, illatok, programok, mind-mind passzoltak az est tematikájához.

Az est házigazdái között Diát tisztelhettük kinek rajongótábora is természetesen az est szerves részét képezte. Kik, ha jól informálódtam, június elején egy nagyobb csapattal Erding-i túrába vágják fejszéjük, így aki múltkor lemaradt, vagy ismételni szeretne, az mindenképpen keresse fel őket, biztosan emlékezetes kaland lesz.

Az est folyamán majd mindenki felöntésére sikerült beülnöm. Meglepően "sokan" voltak annak ellenére, hogy a péntek Budapest és vonzáskörzetében igen széles szaunaprogram kínálattal rendelkezik mára már!

Számomra a hely varázsa, a szabad levegőn való élménymedencézés egyszerűen pótolhatatlan élményt tud nyújtani az itt töltött órákban.

Több régi és új vendéggel sikerült beszélgetnem, jó volt látni, hogy nem csak engem, hanem másokat is rabul tud ejteni a hely miliője a sauna partyval együtt.

 

Köszönöm az élményt!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu