Kell, hogy legyen folytatás!

2017.04.28. - Budapest - Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda - SaunaParty - Steierlein Dóra, Dombó Diána, Fabula János (Janó)Radácsy TivadarPeringer Tibor, Bajor Péter

Hét elején derült ki, az a tény, hogy nem lesz több Sauna Party, ami számomra nagy meglepetést okozott, hiszen Budapest egyik legszínesebb szaunás rendezvénye volt. Sokáig úgy volt, hogy nem fogok tudni menni, de végül a sors is úgy akarta, alakította, hogy meg tudtam változtatni a programom, és sikerült az esten részt venni.

Amikor megérkeztünk már kígyózó sorok voltak, holott még 19:30-sem volt. Ez is bizonyítja, hogy helye van ilyen rendezvénynek, sokan jöttek az utolsó felöntésekre, sokan voltak kíváncsiak, az utolsóra. Voltak akik most először jártak a fürdőben.

img_1056.JPG

Az est meglepetése nekem Radácsy Tivadar volt, akit most láttam először szaunában tevékenykedni, még a mestersége elején lehet, jó alapanyag, van még mit a legyezéstechnikán csiszolni, bátran kell suhintani azzal a törölközővel, érezze a vendég a szeretetet, a simogatást másnak kell átengedni. Továbbá, erős kontrasztot véltem felfedezni a legyező és Tivadar termete közt, nekem nem passzolt össze a kettő. 

Sajnálatos, hogy egy ilyen rendezvény épphogy kétéves fennállását követően be is fejeződik, bízom benne, megoldás születik majd a folytatásra, és ismét élvezhetjük a lelkes, odaadó csapat munkásságát.

 

A folytatást akarjuk! Kell, hogy legyen folytatás!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK

dr.szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu