Tulip Inn Budapest Millennium***– Budapest – Balkán Est (próbaüzem) - Szaunamester Endre

Tulip Inn Budapest Millennium***Budapest –  Balkán Est (próbaüzem) - Szaunamester Endre

Tegnap régóta tervezett est valósulhatott meg általam, amelynek nagyon örültem, olyan mesterek társaságát élvezhettem, melyekre igazán fel tudok nézni, s nagyon sokat tesznek szerintem a hazai kultúráért, mind szakmailag, mind emberileg.

A meetingpont Endrénél volt, hozzá voltunk hivatalosak. Volt ki már ismerte egymást, volt ki még nem. Megérkezésünkkor Endre még masszírozott éppen egy vendéget, de üdvözlésre kiugrott a „barlangjából”. Időre kész is lett, jöhetett a rövid személyes ismerkedés, némi „welcome meglepetéssel”. Kaptunk szélmérőt (nem tudom mi a hivatalos megnevezése), mellyel a felöntések előtt, után, közben tudtunk szórakozni, jó időtöltésnek bizonyult…
18 óra nem sokkal múlt mikor mi már a kabinban voltunk a citromos-sörös bőrtisztításon. Kilépve már az igen dekoratív gyümölcstál várt minket.

 

2. körre Endre „jeges” meglepetését kaptuk meg, mézzel és juharsziruppal tudtuk kényeztetni bőrünket. A kört befejezve jött aztán a kulináris élvezet, házi csevapcsicsa hagymával, s 2 különböző igazán finom sajttal. Valódi "balkán feeling" teremtődött ezáltal.
Jeges „rémület” a már méltán legendás 110 fokos „kunyhóban” történt, a „disco jeges tálas” mutatvány most sem maradt el.

Kellemesesen elfáradva, volt ki szundított is egyet, sok kellemes élménnyel gazdagodva nem sokkal 21 óra után eltávoztunk.

Endrénél a családias, barátias légkör mindig adott, igazán más élmény nyújt a kis fős szaunázási lehetőség. Persze mint mindennek két oldala van, ki ezt ki azt preferálja, összehasonlítani a nagy létszámban való szaunázást a kicsivel nem szabad, mikor mire van kedve, igénye az embernek úgy érdemes választani.

Bízom benne, hogy a résztvevők is hasonlóképpen jól érezték magukat, mint a szervező :), s bízom benne hagyományteremtő eseményen vehettünk részt! :)

 

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna